Neobična promotivna akcija: Mjesec dana u kampu Čikat za samo sto eura

Autor: Marija Crnjak , 08. kolovoz 2014. u 14:59
Kamp Čikat. Press photo

Lošinjski arhipelag je jedna od destinacija koja je odabrana u sklopu projekta pred i posezone ove jeseni.

Lošinjska turistička tvrtka Jadranka Hoteli svoj kamp Čikat ove će godine po prvi put ostaviti otvorenim svih 12 mjeseci, a kako bi u zimskim mjesecima privukli goste, osmislili su neuobičajenu promotivnu akciju. Smještaj je tako ponuđen po promotivnoj cijeni od 100 eura za boravak od mjesec dana za dvije odrasle osobe i kamp parcelu, s tim da se struja i voda plaćaju  po potrošnji. Gostima na paušalu također će se omogućiti boravak tijekom cijele godine, ističe se u objavi kompanije. 

„Uređeno je 54 superior parcela tik uz more sa strujom i vodom te novo uređenom grijanom sanitarijom, “ istaknuo je direktor marketinga Jadranka Kampovi, Dejan Jakovljević. Restoran i trgovina u sklopu kampa također će bit otvoreni u zimskim mjesecima, a u blizini kampa je centar grada Malog Lošinja te su dostupne i zdravstvene usluge.

„Obogaćivanje i jačanje turističke ponude u pred i posezoni cilj je i projekta PPS putem kojeg su već za ovu posezonu odabrane dvadeset i dvije destinacije među kojima je i Cresko-lošinjski arhipelag. Cjelogodišnja ponuda ispravan je korak ka konkurentnijem turizmu i izuzetno mi je drago što i privatni sektor prepoznaje važnost toga,“ istaknuo je ministar turizma Darko Lorencin.

Posjetiteljima se nudi čitav niz aktivnosti na otvorenom poput mogućnosti vožnje bicikla i pješačenja po mnogobrojnim lungomare šetnicama koje okružuju cijeli otok. Aktivniji mogu i planinariti na obližnje brdo Osoršćicu.

„Ideja cjelogodišnjeg, zimskog kampa je izuzetno moderna i inovativna ideja i uklapa se u svjetske trendove camping turizma te u trend Lošinja, otoka vitalnosti i destinacije zdravlja“ – naglasila je direktorica Turističke zajednice Grada Malog Lošinja Đurđica Šimičić.

Komentari (3)
Pogledajte sve

Pa dobro sad ako se uspoređuje sa obalom koja je ljeti prekrcana onda je Lošinj odličan izbor. Iako nikako se ne bi mogao složiti da je ljepša/mirnija destinacija od Komiže[/url], ali ajde svako ima svoj gušt. Ali da Lošinj ima lijepe šume i čisto more, ima.

Kakav to imaš sadržaj u Velom Lošinju? Daj ne izmišljaj!!!

Svake godine sam s obitelji u Malom i Velom Lošinju i mogu reći da je prekrasno. Kao mali dečec s roditeljima sam svake godine išao na srednji Jadran – Trogir, Split, Kaštel Stari, Supetar na Braču i jednom Komiža na Visu. Sve je to krasno, ali nije za usporediti sa sadržajima i mirom Kvarnera. Palac gore za Istru i Primorje.

New Report

Close