Građanin prekinuo Milanovićev govor: ‘Što ste napravili za Dalmaciju?’

Autor: Poslovni.hr/Hina , 13. svibanj 2013. u 22:48
Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Za vrijeme dok je govorio Milanović jedan je muškarac iz publike u dva navrata povikao “Što ste napravili za Dalmaciju?”, nakon čega su ga dva policajca u civilu udaljila sa skupa.

 Baldasar je daleko najbolji izbor, poručio je večeras predsjednik Vlade i SDP-a Zoran Milanović na splitskoj Matejušci, gdje je pružio potporu svom stranačkom kolegi i kandidatu koalicije SDP-HNS-HSU za splitskog gradonačelnika Ivi Baldasaru.

Milanović je u obraćanju okupljenima Baldasara usporedio sa starim njemačkim dizel motorom, koji kad ga upališ treba vremena da uhvati radnu temperaturu, a onda kada krene ne staje.

"Kad gledam Split, pitam se je li ovo Balkan? Ne, ovo je mediteranska kolijevka, ponos svih hrvatskih građana. Stoga, izbor je jednostavan. S jedne strane imate one koji se nazivaju neovisnima, a ovisni su o privatnim interesima i s druge strane čovjeka čistih ruku i čiste glave. Baldasar je daleko najbolji izbor", poručio je.

Baldasar, koji je predizborni skup održao pod geslom "Split je bitan", rekao je kako ne želi puno govoriti o svojim političkim protivnicima jer oni, kazao je, dovoljno govore o sebi.

"Protekle četiri godine smo bacili u vjetar. Nadam se da ćemo s ovim novim izborima promijeniti situaciju u gradu i da ćemo po prvi put dobiti pravog gradonačelnika", naglasio je.

Baldasar je rekao kako je Split do sada imao gradonačelnika koji nije radio, situaciju u kojoj se nije punio proračun, već Zavod za zapošljavanje. "Mi želimo promijeniti tu situaciju i zato vas pozivamo da izađete na izbore 19. svibnja i dozvolite nam da pobijedimo", poručio je.

Uz premijera Milanovića večeras su u Splitu bili brojni SDP-ovi ministri – potpredsjednik Vlade i ministar regionalnog razvoja i fondova EU Branko Grčić, potpredsjednica Vlade i ministrica socijalne politike i mladih Milanka Opačić, ministar uprave Arsen Bauk, ministar obrane Ante Kotromanović te ministar prometa Siniša Hajdaš Dončić.

Za vrijeme dok je govorio Milanović jedan je muškarac iz publike u dva navrata povikao "Što ste napravili za Dalmaciju?", nakon čega su ga dva policajca u civilu udaljila sa skupa.

Građane je na Matejušci zabavljao Hari Rončević i klapa Cambi.

Komentari (22)
Pogledajte sve

Ovo je još jedna primjer kako funkcionira demokracija sa komunistima na vlasti. Sa protivnicima i neistomišljenicima se treba obračunati.

Meni je tvoje ukazivanje apsurdno. Nemam li ja pravo na mišljenje?

Imas, naravno!

Kada netko sam za sebe viče – mi smo revolucija, promjena, proklamira se kao najpamentiji – često je znak da su propali projekt…

To isto cinis i ti, svaki puta kad nekome nalijepis etiketu.



Odmah se vrijeđaš – tipični liberalni nasilnik – ili po mojem ili kontra mene.

Nisi mi odgovorio?

Na sta nisam odgovorio? Sve sam ti rekao…

Pogresno si kondicioniran tokom odgoja i obrazovanja, kao i ogroman dio drustva. Zato uvijek birate ljude koji vam ostavljaju dojam "sigurnih i direktnih" a zapravo su nista vise nego vjesti glumci i manipulatori. To je tipicno za nezrele individue jer zbog svoje nesigurnosti traze zamjenskog tatu da donosi odluke umjesto njih…

I po cemu sam nasilnik? Samo ti ukazujem na apsurdnost situacije u kojoj svi ocekuju da "veliki vođa" ucini za njih ono sto bi sami trebali uciniti za sebe. Nekad mi se cini da vidite Boga u Milanovica, kao da nije covjek od krvi i mesa, kao svi ostali, nego svemoguci glavom i bradom.
[/quote]

Jos je zanimljivije vidjeti na Trgu kako skupina viče – mi smo Revolucija – mislim da su to oni iz Occupy – samo ne znam koga i sto.

Kada netko sam za sebe viče – mi smo revolucija, promjena, proklamira se kao najpamentiji – često je znak da su propali projekt – kao i uglavnom velika večina ljevičarskih poduhvata – odlični su za opoziciju ali nikada za glavnu ulogu – što je vidljivo iz gospodarstva Hrvatske trenutno.

Nego, prijatelj i ja se nasmijemo(tim “revolucionarima”); daj im samo posao , da vidiš kako će buka prestati.

Kakvi aktivisti, plaćenici.

spustili su autoput,s njim su došli turisti a otišlo sve šta je imalo valjalo.Kažu i da Splitska banka ima centralu u Zg.Jel koga briga?Nije!Zadnje demonstracije su bile ispred Banovine a predzadnje su bile radi Hajduka.Tu ne mislim na ove Torcidine nego one ,šišmiš,sudac Ristić,OFK Beograd.

New Report

Close