Doručak u hotelu Ambasador 80, ručak 120 kn; ‘nisu to nikakve marende’

Autor: Marija Crnjak , 24. travanj 2013. u 13:49
Ilustracija, Thinkstock

Liburnia odgovara na kritike opatijske konkurencije, da u hotelu s pet zvjezdica nude “marende” i time ruše poslovanje cijelog sektora.

Opatijska hotelska grupacija Liburnia Riviera Hoteli svojom novom promocijom gastronomske ponude naljutila je neke svoje konkurente u Opatiji koji su se kroz lokalne medije požalili da se u Ambasadoru poslužuju "marende", što narušava poslovanje čitave hotelske branše te ugrožava imidž destinacije. U LRH pak kažu da nova gastro ponuda nema veze s marendama.

"Hoteli su u mnogim turističkim mjestima i gradovima oduvijek bila mjesta za večernji izlazak, poslovni sastanak ili druženje s prijateljima. Želeći nastaviti tu tradiciju ali i dodatno potaknuti lokalno stanovništvo da stekne naviku korištenja hotelskih usluga, hotel Ambasador za lokalno je stanovništvo pripremio posebnu ponudu u svom restoranu. 

Nije riječ o nikakvim „marendama“, već o redovnoj ponudi hotela koja je istovjetna za goste hotela i lokalno stanovništvo, kažu u Liburniji. Pojašnjavaju da doručak u hotelu Ambasador tako primjerice dođe 80 kuna po osobi, "cijena koja je prihvatljiva obzirom na činjenicu da se tijekom buffet doručka mogu probati doista svi ponuđeni specijaliteti". Posebnost doručka je, kažu, i novi buffet stol u hotelu Ambasador, uveden prošle godine. Osim doručka, u hotelu Ambasador može se organizirati i poslovni ručak s poslovnim partnerima i kolegama.

"Uz bogat izbor hladnih predjela, dnevne ponude juha, četiri topla predjela i pet vrsta glavnih jela te uz bogat izbor salata, slastica i sezonskog voća, ručak u hotelu Ambasador donosi novu dimenziju vrijednosti za novac, uz cijenu od 120 kuna po osobi. Večere u hotelu Ambasador iznose 150 kuna po osobi uz jedno piće po izboru. Utorkom je k tome na rasporedu Kvarnerska večer i glazbu uživo akustičnog tria Pešekani, dok je petkom gala večera uz glazbenu pratnju na klaviru", zaključuju u LRH. 

Komentirajte prvi

New Report

Close