Zbog nove metode izračuna javni dug u rujnu veći za više od 40 milijardi kuna

Naslovnica Forum Komentari članaka Zbog nove metode izračuna javni dug u rujnu veći za više od 40 milijardi kuna

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

hvala bogu neka explodira na 180% bdp-a. nemogu gledati i slušati više onog idio ta premiera koji kaže država je skupa i ostat će skupa . hebala vas država uhljebi smradovski.

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

Nije dug povećan zbog nove metode izračuna nego je novi proračun ukazao da je javni dug veći nego što se mislilo.

@antev

Pa nije da je bila tajna koliko su zaduzene sve te tvrtke, ali isto tako te tvrtke moraju prvo propast da bi to postao stvarni dug drzave koji ona mora da vrati. Samo zato sto autoceste duguju novac za kredit ne znaci da ce ga drzava otplacivat. HRT sigurno nece propast i past na teret drzave kao niti autoceste ili hž ifrastruktura sa EU fondovima koji tek dolaze. Ovo je jedino dobra stvar jer ce nadam se prisilit drzavu ne neke poteze s druge strane je pitanje sta ce to znacit za cijenu novih zaduzivanja ali sigurno nece pojeftinit zbog toga 🙂 iako se sustinski nista nije promjenilo osim statistike.

Milanovićev “kitchen cabinet” iz-peperminta-zavladao-drzavom-iako-za-njih-nismo-glasali

Siniša Petrović,
poduzetnik Emil Tedeschi,
guverner HNB-a Boris Vujčić,
šef mirovinskog AZ Fonda Dinko Novoselec,
koji je i premijerov vjenčani kum. Da tu nema ministara Zmajlovića i Hajdaša Dončića, Milanovićev “kitchen cabinet” bio bi sveden na razinu vikend-druženja prijatelja i šulkolega.

http://www.vecernji.hr/hrvatska/decki-iz-peperminta-zavladali-drzavom-iako-za-njih-nismo-glasali-941995 [vecernji.hr]

.

što bi bilo dobro da milanović dovede vujčića u vladu kako piše index ali mu za to mora obećati slobodu u rekonstrukciji ekonomskih ministarstava i sljedeće jutro milanoviću osvanu u vladi lovrinčević ili katarina ott ili šonje ili njavro. imali bismo u roku tjedan dana opći štrajk sindikata a komadine i slični bi zauzeli zgradu na iblerovom trgu kao oni u donecku, ali isplatilo bi se.

S obzirom da politicari hebu 99% ovog naroda, dali cemo dobiti bonus na masovni gangbang?

Uredni ljudi su samo lijeni traziti stvari!

New Report

Close