Tomašić Europskoj komisiji: Što ćete poduzeti zbog pokušaja zabrane istarskog pršuta?

Naslovnica Forum Komentari članaka Tomašić Europskoj komisiji: Što ćete poduzeti zbog pokušaja zabrane istarskog pršuta?

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Što se dogodilo s “Europom regija”? Zar Istra više nije transgranična regija, nego ju je Slovenija “jamila” po pravu starijeg člana? Otkad “Istarski” ima državni,a ne regonalni status?

Alpski Hrvati opet su naguzili Istrijane.

.

Alpski Hrvati opet su naguzili Istrijane.

Kolega,lijepo bi vas zamolio da ne vrijeđate Hrvate sa usporedbom sa slovencima,ISTO rade sa teranom,sa maslinovim uljem,u biti ovo nije više ni smiješno,nego očiti indirektni napad na Hrvatsku državu-tj nepriz[emo_smijesak]navanje Hrvtskog teritorija-NADAM SE da bu nakon ovoga gospođa Anka Mrak provjerila svaku nastambu svih slovenaca na Hrvatskom teritoriju,te sve one nezakonito napravljene i postavljene kamp prikolice u kratkom roku sravnila sa zemljom ,na isti način kao što je radila Hrvatima u Hrvatskoj,a ovi slovenci bi se očito malo širili-e pa nebu išlo-probali su i drugi 91,pa znamo kak su završili[emo_smijesak],tak bu i sa sjevernim susjedima ak budu zaj……. bez ijednog razloga[emo_smijesak]-kaj bumo se mi stalno nekom davali guziti,nedavno bosanci sa pelješkim mostom,sad ovi-očito nam treba novi doktor Tuđman

New Report

Close