PA KAKVI SU TO ANALITICARI KOJE JE IZNENADIO PAD INDUSTRIJSKE PROIZVODNJE , PA TO TREBA TESKA B.ALA BITI DA NEVIDIS DA SE NISTA NE RADI SAM SE UVAZA I ONDA SE NADU STRUCNJACI KOJI KAO NESTO ZNAJU I NJIH ZAMISLITE IZNENADI PAD.ANALITICARI MOJI KUPITE SI 2 KOZE ODITE PASTI JER TO JE JEDINO ZA VAS.SAMO PAZITE DA NEIZGUBITE 1 OD DVIJE ,KAKO BI HRVATSAKA NAPRIJED ISLA SA OVAKVIM BISERRIMA
zbilja neocekivano, shokantno
da je Hep i HNS glasao za PSN vezano za DIOKI-DINA-LNG ,sada bi imali rast oko 2,8% i mogli bi se pohvaliti rezultatima…
Milanovićeva vlada mogla je srezati troškove i birokraciju i uložiti u proizvodnju i obrazovanje, ali nije imala hrabrosti.
V.Matijašić.
Mogla je Vlada srezati i troškove i birokraciju.
Ali nije htjela.
Jer previše je onih koji žive kao Paraziti priključeni na Državne Jasle.
Zato su i izabrali Kukuriku vladu jer su bili sigurni da im neće srezati povlastice.
Zato su i nastavili uništavati Realni sektor prevelikim porezima i lažući da smanjuju poreze.
Svi pokazatelji su im u padu .
Jedino raste broj nezaposlenih.
Danas ima 377.000 nezaposlenih !
Koje priznaju !
Vjerojatno ima 100.000 nezaposlenih koje vlada ne broji.
Tko zna koliko je mladih školovanih pobjeglo iz Lijepe Naše trbuhom za kruhom ?
Večina Hrvata je zadovoljna ovom Kukuriku Vladom .
Vidite da se nitko ne buni – svi šute – znači zadovoljni su .
Moja nepismena baka (80), barem za mene, najbolji je mogući ekonomski analitičar. Svaki put kad se vrati s obilaska tržnice kaže mi: “Sinko nije dobro i ne može biti dobro!”. Svaki putkad sluša premijera i ministre pita me: “Sinko imaju li oni djecu?”. Vrlo pouzdana mi je i kod kratkoročnih vremenskih prognoza, ali to već nije tema za Poslovni…